Gaster

Kunne du tænke dig at opleve noget af alt det Caribien har at byde på, så er der en mulighed for at komme med mig ud at sejle.

Båden har 6 sovepladser + salonen, så reelt er der plads til 6 gaster med skipper i salonen. Kan det lade sig gøre foretrækker jeg dog at der ikke er nogen der sover i salonen, da det jo er det opholdsrum vi alle skal bruge.

Køjeprisen er 175 kr. pr. døgn, disse penge går til drift og vedligeholdelse af båden. Både på kort og lang sigt.  Dertil kommer fælleskassen som alle på båden betaler lige meget til. Fælleskassen dækker mad, diesel, havnepenge og evt. indklarering i nye lande.

Gasterne skal være klar på at det er sejlads på delebasis, hvor vi alle i fællesskab hjælper hinanden med at hverdagen fungerer. Dette gælder sejlads, rengøring, opvask, vedligehold og reparation når noget går i stykker.

For at få ro på båden, er den korteste periode for gaster 14 dage, men selvfølgelig gerne længere. Af- og påmønstring aftales forud når de enkelte togter er fastlagt. Da vi sejler og da vejret er uforudsigeligt, kan båden komme senere til påmønstring eller lade afmønstringen ske før den planlate dato. Skipper kan ikke holdes ansvarlig for dette, men der betales selvfølgelig kun for de dage man er ombord på båden.

Al rygning foregår udendøre, og der skal tages stor hensyn til ikkerygere. Alkohol nydes ikke mens der sejles, men når forholdene er til det skal der selvfølgelig være plads til en sundowner eller en kold øl.       Alle former for narkotika (herunder svampe og hash) er STRENGT FORBUDT både at have på båden, men også at bruge / misbruge i land. Får det lokale politi mistanke om at en har været i kontakt med narkotika kan de komme og “skille båden ad” for at finde eventuelt mere. Derfor betyder enhver kontakt med narkotika  øjeblikkelig afmønstring UDEN at få indbetalte køjepenge retur.